Welkom in Gare du nord
Missie
We doen ons best om de Vegan Cuisine te verfijnen zodat u “een avondje 100% plantaardig fine dining” kunt beleven.
Daarbij laten we het gezondheids / milieu aspect waar mogelijk niet varen, o.a door organic / biologisch en seizoensprodukten te gebruiken.
We blijven ook zo dicht mogelijk bij originele recepten en smaken koken.
Om de 3 weken serveren wij een vast 4 gangen menu met elke keer weer een ander thema. Hierdoor heeft u geen keuzestress en
hebben wij een foodwaste percentage van bijna 0 %. Immers veel keuze betekent veel eten over (= weggooien) En dat willen we niet.
Dieetwensen en allergieen
geeft u bij het reserveren uw wensen of allergieen aan dan kijken wij of we er wat mee kunnen doen
Trein
Onze trein is uit 1982 en van oostduitse makelij.
In eerste instantie als passagierswagon, later als
restauratie wagon. De originele treinroutes van
destijds hangen nog aan de wand.
Feest of presentatie
Informeert u bij het personeel naar de
mogelijkheden.
De wagon is ook exclusief af te huren
MENU
Het Perzisch menu van 25 Januari t/m 11 februari
Amuse
Shirazi Salade
Komkommer Yoghurtsalade met walnoten,
rozijnen en verse kruiden geserveerd met naanbrood.
Voorgerecht
Hasheh Kadoo Halvai
Een romige soep van Pompoen en linzen
met zure room en granaatappelpitjes.
Hoofdgerecht
Vegan Zereshk Polo Ba Morgh
Basmatirijst mrt saffraan, rozenwater cranberry en
Pistachenoten. gebakken wortelen, broccoli en tofu met jus van sjalot.
Mirza Ghasemi
Gerookte aubergine dip van gebakken aubergines/
ingelegde milde chilipepers en kleine uitjes,
Dessert
Perzische liefdescake met amandel, verse
sinaasappel, kardemom, nootmuskaat met rozen glazuur,
geserveerd met slagroom met gekonfijte sinaasappelschil,
37.50
AA