U kookt samen een vier gangen diner maar niet met zijn allen gezellig in een grote kookstudio. Nee, u heeft meer élégance!.. Onze kookstudio is volledig luxueus ingericht. Hier heeft u niet het gevoel dat u in een restaurant werkt maar kookt en leeft in een luxe woning. Geen roestvrije stalen werktafels en professionele horecaapparatuur met duizenden knoppen maar grenen kookeilanden, multi-functionele stoomovens en voldoende ruimte om eigen dingen te kunnen doen…
U kookt met professionele ondersteuning maar niet op commando. U kunt meer dan groente snijden en opdrachten van de chefkok uitvoeren…U wordt ingedeeld in teams van 3 personen en u maakt een deel van het menu, aan uw eigen kookeiland samen met uw team. U kookt zelfstandig aan de hand van een recept met veel ruimte voor eigen inbreng. We begeleiden waar nodig. Het is uw creatie, uw gang…
U kookt uitsluitend met biologische ingredienten en puur plantaardig. Alle ingredienten zijn van top kwaliteit, zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en aroma’s. U maakt zelf Siciliaanse pistachesaus voor uwTagliatelle gerecht met echte pistaches en leert hoe makkelijk en plezierig is om echt te koken met echte ingredienten.
U kookt altijd met iets extra’s. Afhankelijk van uw doel dat u wilt bereiken met de kookworkshop, maken we een speciaal programma voor u. Is uw doel teambuilding, geven we u teamopdrachten lettend op uw competenties zoals samenwerken, kwaliteitsbewaking en time management. Staat uw kookworkshop is het teken van een afscheid van een collega, helpen we u de toppunten van uw collega herbeleven tussen de gangen door. Of is uw verwachting van de kookworkshop vooral “het gezamenlijk vieren”? Dan kiezen we samen met u de omlijsting van de avond met meer plezier zoals wijnproeverij, muzikale intermezzo’s en filmbeelden.
Met uw deelname aan onze kookworkshops geniet u niet alleen van een culinaire avond, u draagt ook bij aan het mede-financieren van een ons sociaal programma. Dit is een culinaire educatieve programma die we verzorgen aan basischolen. Leerlingen van groep 7 en 8 leren tijdens deze programma welke consequenties onze voedselkeuzes hebben op onze gezondheid, dierenwelzijn en ons milieu.