100% plantaardig, biologisch & duurzaam

Plantaardig We koken puur plantaardig vooral omdat we het kalf bij de koe willen laten na de geboorte in plaats van op ons bord, de kippen in het bos en de schapen in de kinderboerderij.

Biologisch Eigenlijk heel logisch. Dat zou het moeten zijn! Wij proberen bij voorkeur biologische ingrediƫnten te gebruiken, omdat we geloven dat eten puur moet zijn, zowel voor de mens als de natuur.

Duurzam Plantaardig voedsel = veel minder CO2, 1/12 van het land nodig voor voedselproductie en een gezond lichaam. Biologisch voedsel = minder gifstoffen in onze grond, ons water, lichaam en de lucht die we ademen.

Gare du Nord is gevestigd in ZoHo

ZoHo = Het Rotterdamse maakkwartier!
Voor en door pioniers in design, tech, media, kunst, cultuur, food, architectuur & urban planning. 
 
Onze trein is uit 1982 en van Oost-Duitse makelij. In eerste instantie als passagierswagon, later als
restauratiewagon. De originele treinroutes van destijds hangen nog aan de wand.

ZoHo is een nieuw stukje stad waar creatieve mensen met verschillende levensbezigheden, samen de zorg dragen voor de ontwikkeling van dit gebied.  Voor de urbanplanners zijn we de pioneers van een organische gebiedsontwikkeling, voor de architecten zijn we een voorbeeld van duurzame transitie, voor de sociale sector zijn we een geslaagd bewonersinitatief met veel lef. Hoe u ons ook noemt, we werken met hart en ziel om ZoHo, onze werk- en leefomgeving duurzaam en aantrekkelijk te maken met ons restaurant en onze projecten.